25-04-07

Lekker weertje

Menu dinsdagavond: groetensoepje, bloemkool, aardappelen met worst en (gele) pudding als dessert. Na het avondeten kregen de kinderen tijd om zich te douchen en om brieven te schrijven. Rond 21u werden ze in pyjama verwacht voor een quiz. Rond 21u45 zat iedereen in bed en om 22u waren de lichten uit.

De vroege vogels van gisteren waren vandaag al minder vroeg… er was deze morgen al een wekdienst nodig om iedereen tijdig uit bed te krijgen. Net zoals gisteren kregen we opnieuw een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet. We mochten terug een lunchpakket klaarmaken want om 9u30 vertrokken we met de tram richting “Nieuwpoort Zonnebloem”. Na een kwartiertje wandelen, kwamen we aan bij het subtropische zwembad van Sunparks. Het verkwikkende water deed deugd, de glijbanen werden uitgetest. Na anderhalf uur zwemplezier begon ons maagje te knorren. We zochten een leuk plekje in de duinen en genoten van onze picknick.

Na het eten kregen we van meester Jacques een uurtje natuureducatie. Amaai, wat hij allemaal weet over moedertje aarde!

Om 14u vertrekken we met de tram naar Oostduinkerke. Daar gaan we op bezoek bij een garnaalvisser, gaan we met de gocarts rijden en spelen we nog een estafette op ‘t strand.

15:14 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

spitsradioverslagen voor Baaigemse thuisblijvers Tof, onze Camille gisteren op de radio. We zaten gekluisterd aan de luidspreker! Een klein beetje jaloers, want wat jullie allemaal mogen meemaken met school. Geniet van harte en probeer ondertussen iets bij te leren. Wij hebben vooral zeer genoten van de 'spontane' verslaggeving op de radio die wij veeeeeeeel beter vonden dan de streng voorbereide tekstjes die afgelezen worden. Waarom niet eens een echt interview tussen leerlingen?

Groeten uit een snikheet Baaigem (Sun peace en love zeker?)
Wij kijken uit naar vrijdag en vergeet de zonnecreme niet .....

Els - Jan - Milan

Gepost door: Jan Vanquaille | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.