26-04-07

Donderdag

Na het avondeten konden de kinderen zich gaan douchen, rond 21u werden ze verwacht voor de avondactiviteit. Sommige kinderen kozen voor het spelen van gezelschapspelen andere voor crea (knutselen van een springbal met elastieken). Rond 22u lag iedereen in bed en algauw was het muisstil.

Deze morgen om 7u45 mocht iedereen al aan het ontbijtbuffet aanschuiven, een kwartiertje vroeger dan normaal want om iets voor negen namen we de tram richting Oostende. Na een klein uurtje met de tram (de leerkrachten waren heel tevreden toen ze zagen dat enkele leerlingen spontaan hun zitplaats afstonden aan oudere medereizigers!!!)  kwamen we aan “Earth Explorer”.  Daar hadden we twee uur tijd om rond te lopen. Zeer leuke activiteit ! “ Earth Explorer neemt jong en oud mee op een al even opwindende als leerrijke ontdekkingstocht . Je ziet er met je eigen ogen hoe de vier natuurelementen aarde, water, vuur en wind onze planeet vormden, hoe ze nog altijd aan het werk zijn en je leven dagelijks beïnvloeden. Ga mee met Earth Explorer's nieuwe ruimteschip: "Apollo 3000" en ontdek wat er zich boven ons hoofd allemaal afspeelt. De nieuwe attractie in Earth Explorer neemt je mee op een prachtige ontdekkingstocht. Observeer het ISS en de lancering van een shuttle, zie de gigantische storm op Jupiter en laat je ondermeer verbazen door de indrukwekkende schoonheid van de ringen van Saturnus.”

Tijdens het telefonisch contact waren de leerlingen aan ’t picknicken. Het is er net zoals hier stralend weer!!! Straks gaan ze nog het museumschip “Amandine” bezoeken. Meer weten… luister straks naar de radio of kijk rond 22u30 nog eens op onze reisblog.

13:48 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt! Bedankt collega's voor de verslagjes op de site!

Gepost door: Carine Sedeyn | 26-04-07

De commentaren zijn gesloten.